День радості та гумору для мешканців Слов’янського психоневрологічного інтернату

2 травня мешканці Слов’янського психоневрологічного інтернату відвідали найбільший цирк України «Кобзов», який здивував, надихнув та зруйнував всі негативні стереотипи.

Дівчата відкрили для себе світ надзвичайних можливостей, драйву, пригод та веселощів. Артисти цирку продемонстрували нове шоу – ексклюзивне за своєю масштабністю, яскраве, феєричне дійство, що не має аналогів у світі.

Найбільш здивувало неперевершене екстремальне циркове дійство – відчайдухів з Латинської Америки, що порушили закони гравітації та підкорили величезні металеві конструкції. Лише на арені цирку «Кобзов» в руках артиста оживала справжня стихія – блискавка!

Також глядачі були захоплені виступами героїв всесвітньо відомих мультфільмів, які розважали інтелектуальними іграми та конкурсами.

Програма вражаючого шоу була складена з виступів магів з Італії, акробатів, канатохідців, вогняного шоу, сучасного балету та тесла-шоу. Весь час глядачів цирку розважав своїми смішними та спортивними витребеньками клоун-акробат Буба та його унікальна собака Бусинка!

Після відвідання цирку кожна дівчина отримала масу незабутніх вражень, море позитивних емоцій та радісний настрій.

 

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *