На Донеччині пройшла нарада щодо підготовки до ЗНО-2018

Сьогодні у Краматорську під головування заступника керівника Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокоза пройшла нарада щодо готовності до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у Донецькій області. Під час наради були розглянуті питання щодо забезпечення громадського порядку на території, прилеглій до пункту тестування, розроблення схем оперативного інформування та дій силових структур у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, забезпечення проведення широкомасштабної інформаційної кампанії щодо ЗНО -2018.

Під час наради заступник керівника облдержадміністрації Ігор Стокоз наголосив про необхідності створення сприятливих умов для безпечного перетину лінії розмежування у межах області зареєстрованими учасниками ЗНО та особами, що їх супроводжують.

Нагадаємо, у Донецькій області для проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році зареєструвалося 14215 осіб, із яких 7947 осіб – випускники цього року, 2277 осіб – випускники закладів професійної, 2656 – фахової передвищої освіти, 1335 осіб – випускники минулих років

До участі у ЗНО зареєстровано 630 учасників із тимчасово непідконтрольних окремих територій Донецької та Луганської областей, окупованих територій АР Крим. Мережа пунктів проведення ЗНО сформована з урахуванням розташування міст Авдіївки, Торецька, Бахмутського, Волноваського, Мар′їнського, Ясинуватського районів поблизу лінії розмежування та незначної віддаленості від лінії розмежування.

У 2018 році абітурієнти проходитимуть зовнішнє незалежне оцінювання з 11 предметів: українська мова та література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови.

ЗНО результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, проводитиметься з 22 травня до 14 липня 2018 року: основна сесія з 22.05 до 13.06, додаткова сесія з 02.07. до 11. 07.18.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *