В ДПУ МДЦ «Артек» розпочато ІV тематичну зміну

05 травня на базі державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» розпочато ІV тематичну зміну «Академмістечко Артек». Від Донецької області направились на оздоровлення та відпочинок 36 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Зміна науковців та винахідників, унікальний ігровий простір, що поєднує освіту, науку і креативність. В рамках зміни відбудуться наукові студії за ключовими темами «Сучасна школа в епоху цифрових технологій», «Учні-дослідники – майбутнє української науки».

В центрі уваги учасників зміни буде обговорення шляхів формування нової української школи, козацькі традиції виховання, неформальна освіта та освітні технології майбутнього.

Головні події:

  • Всеукраїнський фестиваль педагогів «Артеківські інновації»;
  • круглий стіл «Нова українська школа».

Партнери: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Мала академія наук України, Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова.

Зміна триватиме 21 день. Наступна зміна з 30 травня 2018 року.

Бажаємо дітям веселого відпочинку, класного настрою, нових друзів, яскравих емоцій !

Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *