1599 осіб затримали в Росії під час акції “Він нам не цар”, яка проходила у 26-ти …

1599 осіб затримали в Росії під час акції “Він нам не цар”, яка проходила у 26-ти найбільших російських містах. Серед затриманих були випадкові перехожі, також був затриманий журналіст, який вів пряму трансляцію та розповідав про жорстокість правоохоронних органів, в Саратові затримали 12-річного хлопчика, на його батька був складений протокол за невиконання батьківських обов’язків. Акція була організована прихильниками опозиціонера Олексія Навального та відбувалась на знак протесту до інавгурації Володимира Путіна, яка відбудеться завтра, 7 травня.

Українці у 2014 році вирвались з прірви, в яку нас вело тодішнє злочинне угрупування на чолі з Януковичем. Вони хотіли, щоб Україна була подібна до Росії, але населення виступило рішуче проти цього. Нам довелось заплатити високу ціну за свободу – життями Героїв Небесної Сотні. Але за 4 роки ми бачимо, що ситуація починає повторюватись: мирні акції з особливою жорстокістю розганяють, в домівках активістів проводять обшуки, навіть не маючи на це дозволу, а у в’язницях замість корупціонерів сидять патріоти.

Рух “Визволення” створений для того, щоб протистояти не лише зовнішньому, а й внутрішньому ворогу. Адже доки на Сході країни на нашу незалежність посягають бойовики та російські найманці, всередині країни відкрився другий фронт – проти олігархату та свавілля влади на чолі з Порошенком та Аваковим. Ми продовжуватимемо боротьбу за світле майбутнє України та закликаємо усіх небайдужих українців долучатись до цієї боротьби. Лише спільними зусиллями ми переможемо і не дозволимо впровадження російського сценарію в нашій державі

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *