Друзі, у понеділок, 14 травня, лідер руху “Визволення”, народний депутат …

Друзі, у понеділок, 14 травня, лідер руху “Визволення”, народний депутат України Єгор Соболєв зустрінеться з жителями Хмельницького, які прагнуть до змін в державі. Під час зустрічі ви дізнаєтесь про рух визволення від олігархів і зрадників та про те, як нам подолати корупцію та побудувати успішну державу.

Ми переконані, що вихід із ситуації, яка склалася у нашій країні, один – зміна не лише владних облич, а й самої системи управління. Проте для цього нам потрібна Ваша підтримка та допомога. Тільки за участю якомога більшої кількості населення ми зможемо припинити свавілля владної верхівки та побудувати нову Україну, яка буде орієнтуватись на потреби своїх громадян, поважати та захищати їх права та свободи.

Запрошуємо усіх небайдужих мешканців Хмельницького на зустріч у понеділок, 14 травня, о 18:30, за адресою: вул. Соборна, 57, будино федерації профспілок Хмельницької області. Ви зможете дізнатись не лише, що таке рух “Визволення” та для чого він створювався, а й про те, як можна зробити свій внесок у зміну системи державної влади. Також у Вас буде можливість поставити запитання лідеру руху “Визволення” Єгору Соболєву. Приходьте та запрошуйте своїх друзів, близьких, знайомих. Лише спільними зусиллями ми переможемо!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *