Глава держави: Подібно тому, як у Другій світовій Україну атаковано із Заходу, чотири роки тому війна до нас прийшла зі Сходу




Президент Петро Порошенко зазначає, що Друга світова війна розгорілася не на рівному місці. «Вона не стала несподіванкою. Її причини визрівали дуже довго, приводи розв’язати – спричинялися з упертою постійністю», – наголосив Глава держави під час виступу на акції «Перша хвилина миру», яка відбулася у меморіальному комплексі «Національний музей історії України у другій світовій війні».

«Хочу нагадати, що багато хто з політиків тоді ховав голову в пісок у безглуздій надії, що можна  умиротворити агресора», – сказав Петро Порошенко.

Він та нагадав, що «вісімдесят років тому, весною тридцять восьмого, фюрер здійснив аншлюс Австрії».

«Хіба не за подібним сценарієм анексовано український Крим? Наш Крим чотири роки тому?», – сказав Президент. Він також нагадав, що «трохи пізніше Гітлер під приводом нібито захисту прав німецькомовного населення окупував Судетську область Чехословаччини».

«Невже це нікому не нагадує російську окупацію українського Донбасу? Подібно тому, як у Другій світовій Україну атаковано із Заходу, чотири роки тому, до нас у сучасні часи війна прийшла зі Сходу», – сказав Глава держави.

ф

Участь Президента України у заходах з нагоди Дня пам’яті та примирення

8 травня 2018 року – 12:28



































































































































ф

Участь Президента України у заходах з нагоди Дня пам’яті та примирення

8 травня 2018 року – 12:28
















Участь Президента України з дружиною в акції «Перша хвилина миру»

© фото Михайла Марківа







































































Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *