Грубих порушень публічної безпеки та порядку не зафіксовано



«Станом на 12 годину в усіх регіонах держави триває близько 1250 заходів, участь у яких беруть понад 365 тисяч осіб. Грубих порушень публічної безпеки та порядку не зафіксовано», – запевнив перший заступник міністра внутрішніх справ. Він зауважив, що мали місце певні інциденти. «Відносно десяти осіб складені адмінпротоколи за ст. 173-3 КУпАП (Виготовлення та пропаганда георгіївської стрічки). Крім того, до органів поліції доставлено 14 осіб за правопорушення, пов’язані з використанням забороненої комуністичної тоталітарної символіки. Дані осіб встановлюються», – сказав Сергій Яровий.
Заступник голови Нацполіції – начальник поліції міста Київ Андрій Крищенко наголосив, що правоохоронці проводять всі необхідні заходи та залучають всі сили, щоби сьогоднішній день пройшов спокійно.
«Звертаюся до всіх громадян не провокувати ситуацію, не конфліктувати, а у випадку виявлення забороненої символіки – звертатися до найближчого поліцейського, який вилучить її, згідно із чинним законодавством», – додав він.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *