Протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил …

Протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил російські найманці 80 разів порушували Мінські домовленості. Бойовики 22 рази відкривали вогонь з артилерії та мінометів, 2 рази з танку. Двічі було обстріляно з гармат калібру 152 та 122 мм населені пункти Зайцеве та Нікопольське. У результаті обстрілів один військовослужбовець загинув, ще четверо – зазнали поранень.

Вважаємо, що зміна назви з АТО на ООС безглузда – це лише політичний маневр нинішнього керівництва країни аби відволікти увагу населення від тотального грабунку оборонного комплексу. Якщо ми хочемо завдати поразки окупантам і повернути Україні втрачені території, нам потрібна нова тактика бойових дій, а не зміна назв на папері.

Щоб якомога швидше перемогти у Війні за Незалежність, рух «Визволення» пропонує перейти до активної оборони на Сході країни зі ставкою на сили спеціальних операцій. Для цього потрібно припинити топ-корупцію в Україні, змінити нинішнє керівництво Генштабу та покарати усіх відповідальних за котли

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *