Робоча зустріч в Олександрівській ОТГ з питань енергоефективності та використання альтернативних джерел енергії

В теперішній час питанням енергоефективності та енергозбереження в Донецькій області приділяється значна увага. Пріоритетним напрямком визначено впровадження систем енергоменеджменту та енергомоніторингу в бюджетних організаціях. Не менш важливими є питання використання альтернативних джерел енергії.

Саме цим питанням було присвячено робочу зустріч, яка відбулася 08.05.2018 за ініціативи Департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації у нещодавно створеній Олександрівській ОТГ (Добропільський район).

У заході взяли участь: представники департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації Безкровний О.П. – начальник відділу енергозбереження та енергоефективності,  Щербак Д.В. – головний спеціаліст департаменту, Чикунова Ю. – експерт з управління проектами Донецької агенції регіонального розвитку, Борисевич Л.В. – голова ОТГ та  проектний експерт Стеценко О.

В ході зустрічі були обговорені питання щодо існуючого потенціалу ОТГ, а також можливостей та напрямків  співробітництва в сфері енергоефективності та використання альтернативних джерел енергії. Керівництво ОТГ виявило зацікавленість щодо співпраці в цій сфері, оскільки такий досвід буде корисним для новоутвореної територіальної громади.

Департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *