Мої дуже надійні джерела, близькі до адміністрації США: на зустрічі з …

Мої дуже надійні джерела, близькі до адміністрації США: на зустрічі з помічником держсекретаря США, Мітчелл прямо сказав Порошенко, що або Порошенко виконає свої обіцянки по боротьбі з корупцією або він повинен відмовитися від другого строку. На що Порошенко відповів, що піде на другий строк і сказав, що саме НАБУ заважає боротьбі з корупцією.
Відповідь американців була блискавичною: теперішня влада України більше не отримає від адміністрації Трампа нічого, в тому числі під загрозою зриву друга поставка партії Джавелінів.

Чорна мітка Порошенка і далі буде, як любить говорити Трамп: “stay tuned”.

Мои очень надежные источники, близкие к администрации США: на встрече с помощником госсекретаря США, Митчелл прямо сказал Порошенко, что или Порошенко выполнит свои обещания по борьбе с коррупцией или он должен отказаться от второго срока. На что Порошенко ответил, что пойдёт на второй срок и сказал, что именно НАБУ мешает борьбе с коррупцией.
Ответ американцев последовал молниеносно: теперешняя власть Украины больше не получит от администрации Трампа ничего, в том числе под угрозой срыва поставка второй партии Джавелинов.

Чёрная метка Порошенко и продолжение следует, как любит говорить Трамп: “stay tuned”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *