Третейський суд в Гаазі постановив, що Російська Федерація має відшкодувати …

Третейський суд в Гаазі постановив, що Російська Федерація має відшкодувати низці українських компаній збитки за анексію Криму на суму близько 159 млн доларів. Позов проти Росії подавали 18 українських компаній, а також одна фізична особа. Подібне рішення стало першим в історії, за яким Росія змушена виплатити компенсацію саме за анексію Криму. Росія наразі не визнає рішення Третейського суду та ігнорує його вироки.

Незважаючи на те, що Росія не визнає юрисдикції Третейського суду у цій справі і добровільно його рішення не виконає, цей вирок – лише початок та підтвердження того, що агресору доведеться відповідати за усі свої злочини перед українським народом та міжнародною спільнотою. Однак головним завданням залишається повернення контролю над окупованими територіями. Але доки при владі знаходяться люди, які зацікавлені в продовженні військових дій, ми не переможемо у цій війні.

Саме тому нам потрібно об’єднуватись та боротись з внутрішнім ворогом, який захопив владні українські кабінети та збагачується за рахунок корупційних схем та розкрадає кошти українських платників податків. Лише спільними зусиллями ми зможемо знищити клептократичну систему українського політикуму, а після цього перемогти зовнішнього ворога

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *