Фестиваль “Родина має талант”

12 травня 2018 року відбувся фестиваль «Родина має талант». Фестиваль проводився з нагоди святкування Дня матері (13.05.2018) та Дня сім’ї (15.05.2018) з метою популяризації та підтримки інституту сім’ї, поширення ідей відповідального батьківства і залученості чоловіків до виховання дітей, формування й підтримки творчих форм взаємодії між батьками та дітьми.

Організаторами фестивалю виступили “Центр підтримки сім’ї” Карітасу Харків та Благодійна організація «Благодійний фонд «Добробут України» за підтримки Управління у справах сім’ї та молоді Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Сім’ї виступали у декількох номінаціях: вокал, музичне виконання, художнє виконання, акробатичні номери та ін.

Було дуже весело та цікаво. На фестивалі панувала тепла, затишна, майже родинна атмосфера. Гості відзначили високий рівень підготовки та майстерності сімей.
Жоден учасник не залишився поза увагою – дітей відзначили іменними дипломами та вручили подарунки. Переможці отримали цінні подарунки.

Мета фестивалю: Об’єднати всіх членів родини, нагадати, що найголовніше в житті – це щаслива родина; показати сучасні можливості для відпочинку та особистого розвитку; відкрити своє серце тим, хто цього потребує.
————–
Проект співфінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
Publikacja wyraża wyłącznie poglądy autora i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP.
#Карітас_Харків #Центр_Підтримки_Сім‘ї
#Caritas_Ukraine, за сприянням #Caritas_Polska
#Ministerstwo_Spraw_Zagranicznych

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *