Інформація щодо реалізації проекту «Український Донецький Куркуль»

В цьому році продовжується реалізація проекту «Український Донецький Куркуль» за ініціативи та підтримки голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.

Так, з метою отримання міжнародного досвіду, підвищення кваліфікації представників малого підприємництва Донецької області у бізнес-сфері з 14 по 18 травня 2018 року проводиться третій навчальний візит підприємців-переможців конкурсного відбору в рамках Проекту до Латвійської Республіки.

Під час візиту учасники відвідають латвійські підприємства, ферми, цехи з переробки м’яса та виготовлення напівфабрикатів, а також зустрінуться з провідними експертами у сфері тваринництва, птахівництва та рослинництва.

Такі закордонні візити надають можливість отримати сучасний досвід, нові навички та поширити впровадження «європейського підходу» до вирішення проблем, налагодити контакти, започаткувати спільні проекти й обміни, і як наслідок, все це сприятиме більш швидкому виходу на європейську модель життя в Донецькій області.

 

Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *