У Краматорську відбулось розширене засідання обласної міжвідомчої комісії з підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році

10 травня 2018 року у м. Краматорську в приміщені 12 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області (вул. Олекси Тихого, 10і) під головуванням директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації В.П. Мицика відбулось розширене засідання обласної міжвідомчої комісії з підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році.

В засіданні прийняли участь заступники міських голів, голів райдержадміністрацій, керівників військово-цивільних адміністрацій, голів рад об’єднаних територіальних громад;  керівники відділів освіти та структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді виконавчих органів міських рад та райдержадміністрацій;  власники (засновники) та директора (начальники) дитячих заміських закладів оздоровлення та відпочинку; представники територіальних відділень центральних органів виконавчої влади.

На розширеному засіданні обласної міжвідомчої комісії з підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році були розглянуті два питання:

1. Проблемні питання та першочергові заходи щодо підготовки дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до відкриття у 2018 році відповідно до вимог чинного законодавства.

2 Особливості  реалізації обласної комплексної Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Донецької області на 2018-2022 роки».

З доповіддю стосовно стану підготовки до оздоровчої кампанії влітку 2018 року виступила заступник директора департаменту – начальник управління у справах сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Золкіна Лілія Іванівна.

Вимоги чинного законодавства до відкриття дитячих закладів оздоровлення та відпочинку у 2018 році довели представники територіальних відділень центральних органів виконавчої влади:  Логвінов А.Б. – головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, Коваленко Н.В. – головний спеціаліст відділу лікувально-профілактичної допомоги дітям та матерям управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, Панков  О.С. – провідний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Донецькій області, Андреєв С.В. – головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі, житлово-комунальному господарстві та соціально-культурній сфері Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищенної небезпеки Головного управління Держпраці у Донецькій області.

Про проблемні питання відкриття дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, підпорядкованих профспілковим організаціям доповів  Древаль П.П. –  голова Донецької обласної ради профспілок.

Про особливості  реалізації обласної комплексної Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Донецької області на 2018-2022 роки» доповів Кротов І.С. –  завідувач відділу з інформаційного забезпечення та гуманітарних питань апарату Донецької обласної організації профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України.

За підсумками відеоселектору директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації В.П. Мицик звертаючись до всіх причетних до оздоровлення та відпочинку дітей у Донецькій області управлінь та департаментів облдержадміністрації, представників територіальних відділень центральних органів виконавчої влади, заступників міських голів, голів райдержадміністрацій, керівників військово-цивільних адміністрацій, голів рад об’єднаних територіальних громад запросив взяти під особистий контроль підготовку та проведення оздоровчої кампанії та вжиття вичерпних заходів для забезпечення якісного та безпечного оздоровлення та відпочинку дітей, кожний в своєму напрямку.

Довідки за тел. управління у справах сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації  (06264) 7-02-32

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *