Відновилися роботи з ремонту дороги Запоріжжя – Маріуполь

У межах Донецької області відновилися роботи з поточного середнього ремонту автодороги загального користування державного значення Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь.

Завдання підрядника – завершити перехідні об’єкти з минулого року, а саме відремонтувати дві ділянки національної траси на кордоні із Запорізькою областю (6,0 км) та поблизу Маріуполя (4,1 км).

З минулого тижня дорожня спецтехніка працює у Нікольському районі за маршрутом Новокраснівка – Кальчинівка: улаштовується вирівнюючий (нижній) шар покриття з гарячої асфальтобетонної суміші.

Менший об’єм робіт залишився у Мангушському районі: проїзна частина на в’їзді у Маріуполь вже має вирівнюючий шар покриття, на черзі – улаштування верхнього шару з щебенево-мастикового асфальтобетону.

Роботи виконує ТОВ «АТЛАС СМД УКРАЇНА» (на підставі договору зі Службою автомобільних доріг у Донецькій області).

Додамо, що протяжність Н-08 у межах Донеччини – 41,5 км. Як згадувалося вище, 10 км відремонтують цього року, решта дороги підлягатиме капітальному ремонту.

Комплексне відновлення (капремонт) дороги розпочнеться з ділянки Нікольське – Маріуполь протяжністю 15,2 км (відкриті торги ще не відбулися).

Шановні водії! Ремонтні роботи виконуються під рухом! Будьте уважні та обережні за кермом!

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *