Президент поставив завдання новому очільнику Хмельниччини для розвитку регіону




Президент Петро Порошенко поставив завдання для розвитку регіону новому голові Хмельницької обласної державної адміністрації Вадиму Лозовому.

«Які у мене є побажання? Перше – підвищення заробітної плати», – наголосив Петро Порошенко.

За його словами середня заробітна плата в країні стрімко наближається до 9 тис. грн. «Скільки зараз середня заробітна плата в Хмельницькій області? Трохи більше 6,5 тис. грн. А що Хмельницька область гірша за інші? Чому ми знаходимось на одному з останніх місць в Україні?», – звернувся до присутніх представників області Глава держави

«А потім  ми скаржимось: а чому ж від’їжджають люди закордон? Тому, що потрібно робити рішучі кроки, забезпечуючи зростання заробітної плати. Ми свою справу будемо робити», – зауважив він.

Він нагадав про підвищення розміру заробітної плати вдвічі до 3200 грн,  потім підвищення до 3700 грн. «Я поставив завдання вийти на рівень 4000 грн до кінця року. І це не межа», – додав Петро Порошенко.

Глава держави також наголосив на важливості забезпечення прямих іноземних інвестицій в область: «Кожен інвестор буде щасливим прийти і працювати. Працьовиті люди, унікальні можливості для інвестицій».

За словами Петра Порошенка, в державі створено унікальний клімат для інвестицій і на цьому влада не буде зупинятись.

Глава держави нагадав, що нині Україна займає 76 місце в рейтингу Doing business. Він також зауважив, що МВФ, Світовий банк, Європейська комісія, Європейська Рада, інші міжнародні партнери України відзначають значний прогрес  у розвитку України.

«Це наша з вами спільна робота і будемо продовжувати роботу», – підкреслив Глава держави. Він також наголосив, що на законодавчому рівні буде заборонено втручання силових органів у роботу бізнесу та запроваджено  Національне бюро фінансової безпеки. Також будуть  внесені зміни до податкового законодавства.

ф

Робоча поїздка Президента до Хмельницької області

19 травня 2018 року – 14:02
























































ф

Робоча поїздка Президента до Хмельницької області

19 травня 2018 року – 14:02





































Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *