Проведений черговий VII відбір проектів конкурсу «Український куркуль»

15-16 травня проведено черговий VII конкурсний відбір проектів суб’єктів малого підприємництва. На розгляд конкурсної комісії суб’єктами малого підприємництва з 12 міст та 10 районів. З 3 ОТГ області надано 84 проекти на загальну суму 36,1 млн. грн.

17 травня оголошено черговий конкурсний відбір. Прийом документів триватиме до 5 червня 2018 року включно. Проведення засідання конкурсної комісії заплановане на 19 червня.

Продовжується  проведення щотижневих тренінгів з основ бізнес-планування на базі консалтингових центрів, створених при міських та районних центрах зайнятості, запроваджених з 18 квітня 2018 року, для .

18 травня було проведено 84 таких тренінги, до яких залучено 893 особи – 212 підприємців та 681 безробітний. Консультації надають фахівці відділів економіки місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, досвідчені підприємці, в тому числі переможці програми «Український куркуль». Вони розповідають про підготовку, захист бізнес-планів перед конкурсною комісією та практичну реалізацію проектів.

Отримати пораду можна також через консультаційну лінію для малого бізнесу регіону «4Round», запроваджену Донецькою торгово-промисловою палатою. Заздалегідь потрібно відправити запит на консультацію за визначеною формою, узгодити час зв’язку. Щочетверга, протягом однієї години, досвідчені консультанти надають відповіді з бізнес-планування та менеджменту. Комунікації відбуваються в он-лайн режимах – e-mail, мобільного зв’язку, Skype та Viber. Станом на 18 травня проведено 4 он-лайн консультації.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *