Засідання робочої групи з супроводу розбудови інженерно-транспортної інфраструктури до території промислового майданчика Індустріальний парк “Лиманський”

24 травня 2018 року в приміщенні Лиманської міської ради пройшло засідання робочої групи з супроводу розбудови інженерно-транспортної інфраструктури до території промислового майданчика Індустріальний парк “Лиманський” (далі – робоча група).

В засіданні робочої групи прийняли участь представники департаменту розвитку базових  галузей промисловості Донецької облдержадміністрації, а саме: Безкровній О.П. – начальник відділу енергоефективності та енергозбереження управління промисловості, енергоефективності та енергозбереження, Гребенникова О.С. – заступник начальника відділу промисловості, управління промисловості, енергоефективності та енергозбереження, Щербак Д.В. – головний спеціаліст департаменту.

Засідання відкрив міський голова Лиманської міської ради  Цимідан П.Ф. На засіданні були розглянути основні питання щодо електропостачання та водопостачання на майданчик Індустріального парку “Лиманський”. Також було розглянуто питання щодо оновленого составу робочої групи. По результату засідання було прийнято рішення щодо звернення до ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» щодо можливості перенесення ЛЕП за територію майданчика Індустріального парку «Лиманський».

Департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *