Якби правоохоронці мали можливість, проводили б спецоперації і в інших резонансних випадках



Про це заявив міністр внутрішніх справ сьогодні, 31 травня, коментуючи операцію українських спецслужб, які запобігли замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка.​ «Ми краще зробимо таку операцію ‑ людина залишиться живою. Якби була можливість проводити такі операції за всіма іншими резонансним випадками, які відбуваються у нас, то ми б робили це кожного дня», ‑ сказав Арсен Аваков. Він також додав, що здивований реакцією міжнародних організацій на інсценування вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка.
«Для мене є дивними заяви багатьох міжнародних організацій, які кажуть: «Що це так? Дезінформуєте наше суспільство». Ви що хотіли, щоб Бабченка було вбито? Українські спецслужби, слава Богу, запобігли цьому вбивству і, слава Богу, вважали за необхідне затримати злочинця саме в такий спосіб», ‑ зазначив очільник МВС. Голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що поліція повністю відпрацювала свою роль в спецоперації.
«Ми виконували ту солідарну роботу, яку повинні виконувати під час війни і протидії тероризму всі оперативні підрозділи нашої держави. Роль, відведену нам в цій спецоперації, ми відпрацювали від «а» до «я». Нарікань з боку керівництва держави до Національної поліції не було», ‑ повідомив Сергій Князєв.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *