Павло Жебрівський, Гайко Маас та Павло Клімкін відвідали прифронтове Бердянське

1 червня голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський разом з міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом та з очільником українського МЗС Павлом Клімкіним побували в прифронтовому Бердянському.

Делегація поспілкувалася з місцевим населенням, яке розповіло про найважливіші проблеми. Одна з них – питання миру на Сході України.

Очільник українського МЗС запевнив людей, що на дипломатичному рівні робиться усе можливе, аби Росія вивела своїх найманців та погодилася перекрити російсько-український державний кордон.

Серед проблем, які турбують суспільство, мешканці відзначили погану якість дорожнього покриття та відсутність автобусного маршруту з села Сопиного до Бердянського.

«Даю завдання місцевій військово-цивільній адміністрації пришвидшити роботи з відсипки дороги, тоді вирішимо питання з автобусом», – наголосив Павло Жебрівський.

У супроводі спостерігачів місії ОБСЄ Павло Клімкін та Гайко Маас відвідали точку спостереження поблизу Широкиного. Міністр закордонних справ Німеччини був вражений масштабом руйнувань у селищі. Він запевнив, що «всіляко сприятиме справі урегулювання збройного конфлікту в Україні».

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *