Ремонт М-03: від Слов’янська у напрямку Бахмута тривають роботи з посилення дорожнього одягу міжнародної траси

Триває поточний середній ремонт автодороги загального користування державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський від Слов’янська у напрямку Бахмута (до повороту на с. Никонорівка, впритул до об’єкта капремонту). Протяжність ділянки – 9,7 км. На даний час 3,5 км траси вже мають новий нижній шар покриття з гарячої асфальтобетонної суміші. Згодом буде улаштовано верхній шар із міцного щебенево-мастикового асфальтобетону.

Як повідомлялось раніше, дорожній одяг траси знаходився у незадовільному стані. Проїзна частина була уражена різного роду деформаціями: вибоїнами, сітками тріщин, колійністю та напливами. Деякі ділянки дороги з високою вологістю ґрунту земляного полотна потребують повної заміни дорожнього одягу та улаштування ефективної системи водовідведення (у тому числі прикрайкових лотків та водоскидів з обох сторін проїзної частини).

Роботи виконує ТОВ «Славдорстрой» (замовник – Служба автомобільних доріг у Донецькій області). Фінансування здійснюється з державного та обласного (митні кошти) бюджетів.

На фото: роботи із заміни дорожнього одягу на ділянці траси з ослабленим ґрунтом, де спостерігалося руйнування конструкції дорожнього одягу у вигляді глибокої повздовжньої тріщини на покритті.

Шановні водії! Роботи виконуються під рухом! Будьте уважні та обережні за кермом!

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *