СБУ завжди дбатиме про нащадків українських захисників – Василь Грицак



Служба безпеки України організувала до Міжнародного дня захисту дітей свято для синів та дочок загиблих і поранених співробітників української спецслужби.
Юні учасники заходів, що відбулися на полігоні Центру спеціальних операцій «А» під Києвом, випробовували свої вміння та спритність у різноманітних конкурсах та збагачували знання про почесну службу бійців легендарного спецпідрозділу ЦСО «А». При цьому діти стали не лише свідками показових виступів співробітників СБУ, але могли й самі взяти в них безпосередню участь, зокрема у вправах зі службовими собаками.
«Мені радісно бачити, що у наших Героїв, які присвятили своє життя служінню українському народові, підростають такі гідні хлопці і дівчата, яким у майбутньому розбудовувати нашу державу», – звернувся до присутніх Голова СБУ Василь Грицак.
Дітям продемонстрували роботу кінологічного підрозділу, також вони ознайомилися зі зразками озброєння та спеціального спорядження. Після пізнавальної програми юні творці запропонували дорослим свій майстер-клас з живопису під назвою «Країна дитячих мрій». Особливі емоції та командних дух дітлахи виявили під час проведення квесту «Пошук козацьких скарбів», де малі спритники завзято змагалися у подоланні скалодрому.
Кульмінацією дитячих радощів стало вручення всім юним учасникам свята головних уборів та футболок із символікою української спецслужби від Голови СБУ. У свою чергу діти подарували очільнику української спецслужби власноруч намальовану картину, на полотні якої яскраво відобразили свої щирі почуття та повагу.
У Національній академії СБ України відбулося покладання квітів до пам’ятного знака загиблим Героям. Василь Грицак запевнив родини захисників рідної землі, що вони ніколи не залишаться без підтримки Служби.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *