У «Перлині Донеччини» відбулись святкові заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

1 червня традиційно святкується не тільки, як перший день літа, але і як Міжнародний День захисту дітей. Низка святкових заходів, які розпочалися по всій Донецькій області з початку тижня, продовжилася яскравим гучним заходом у мальовничому Святогірську.

На базі оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» пройшло яскраве свято «Чарівна пекарня». Діти і дорослі мали змогу перетворитися на пекарів та разом створити кулінарний шедевр – мафін справжнього щасливого дитинства, що складається з гучного сміху, неймовірної радості, цікавих казок, яскравих мрій та фантазій, міцного здоров’я, смачних солодощів та захоплюючих пригод.

На спортивному майданчику в концертно-розважальній програмі виступили талановиті діти. А на цікавих і корисних локаціях, що розташувалися по всій території «Перлини», і на юних артистів і на глядачів чекали улюблені розваги.

Також в ході заходу директор департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Надія Оксенчук привітала переможців обласного конкурсу-огляду дитячої художньої творчості дітей пільгових категорій дошкільного віку «Дерзай, малюк»  вітала. Вона зазначала, що діти – майбутнє держави, тож необхідно прикладати зусилля, щоб розвивати свої здібності, оволодівати знаннями, творчо мислити.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *