У Краматорську розпочався регіональний фестиваль «ROBOСХІД» 

Сьогодні у Краматорську відбулось урочисте відкриття регіонального фестивалю робототехніки. У заході бере участь 18 команд з Донецької області. 
Організатором заходу є краматорська IT- компанія «Quartsoft» спільно з Донецькою облдержадміністрацією.
Відкрив фестиваль перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Євген Вілінський. 
«Такі фестивалі – значна подія для всіх нас. Коли я дивлюсь на все це – я мрію про майбутнє. Я вірю, що в майбутньому на Донеччині будуть нові сучасні підприємства, де працюють команди розробників, команди тих, хто випускатиме нову продукцію, яка підкорить весь світ. Ви всі – наше майбутнє. Працюйте, досягайте успіхів, припускайтесь помилок – нехай, але знаходьте сили їх виправляти. Успіхів вам та нових звершень! Здивуйте нас!», – привітав учасників фестивалю Євген Вілінський. 
У програмі фестивалю ігри роботів MindStorms – робофутбол, кегельринг, слалом та робосумо. Також відбуться презентації та проведення майстер-класів від харківської студії «Винахідник» та команд учасниць, кафедри комп’ютерних інформаційних технологій і кафедри електромеханічних систем автоматизації ДГМА. 
Команди будуть змагатись у різних номінаціях, а о 16.20 відбудеться нагородження за участю голови Донецької ОДА Павла Жебрівського.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *