Стартувало літне оздоровлення для дітей Донеччини

1 червня до Дня захисту дітей розпочали свою роботу КП ОДМСОК «Перлина Донеччини» (м. Святогірськ), ДЗОВ «Юний моряк» (смт. Урзуф), Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Іскорка» (м. Святогірськ) та прийняли на оздоровлення та відпочинок близька 400 дітей.

Насправді, літні канікули найдовгоочікуваніші для всієї дітвори, а літня пора найяскравіша, різнобарвна і соковита. Кращого способу «провітрити» голову, забиту формулами і правилами, поки ще не придумали! Море, хвилі, пляж, пісок, багато-багато сонця – і не треба ніяких особливих розваг, щоб літо було барвистим, веселим і принесло масу позитивних емоцій.

Нарешті відкрив двері дітям КП ОДМСОК «Перлина Донеччини». На дівчат та хлопчиків чекає: інноваційний соціально-педагогічний проект, ексклюзивні та унікальні розважально-освітні програми, сучасна спортивна база, кваліфіковані послуги оздоровлення, лікувально-оздоровчі програми, збалансоване харчування, багато свіжого повітря, нові друзі та яскраві емоції.

Багато школярів з нетерпінням чекають не тільки перший день літа, а й зустрічі з улюбленим табором, зустрічі з «Юним моряком». Зібравши за багато років солідний багаж вражень, історій, відгуків та спогадів про відпочинок в цій оздоровниці, діти свідомо відправляються за черговою порцією гарного настрою.

Діти «Моряка» особливі. Вони активні, самостійні, люблять товариство і спілкування, вони з різними характерами і схильностями, різних темпераментів і інтересів, але є у них одна спільна риса – всі вони їдуть в табір з величезним задоволенням. «ЮМ» – це маленька миролюбна країна. Тут завжди весело цікаво. Яскраві заходи, свята, дискотеки, гуртки – все це залишається в пам’яті назавжди. Через 21 день кожна дитина у фірмових футболках «ЯЮМ» відвезе додому на пам’ять шматочок «Юного моряка» в мушлях, камінцях з моря, в виготовлених своїми руками сувенірах і подарунках. А поки зараз вони знайомляться з новими друзями, обирають гуртки за своїми уподобаннями, готуються до нових пригод.

За три тижні здравниця стає затишним будинком. Тим рідним місцем, куди хочеться повертатися знову і знову. І коли діти будуть перегортати альбом з фотографіями літнього відпочинку, вони тихенько прошепочать: «Це моє літо! Це мій «Юний моряк!»

Перша зміна в ПДЗОВ «Іскорка» спортивно-туристичної тематики проходить під гаслом «Ваші мрії – наші крила!». Вона розпочалася яскравим та емоційним вечором знайомств «Новий старт». Літом 2018 року планується оздоровити  900 дітей нашого регіону. Провести п’ять тематичних змін: «It-Corporation» (комп’ютерна), «Ювілейна колекція» (святкування 65 річниці створення закладу), «Мозаїка культур України» (національно-патріотична), «Dance club» (обдаровані та талановиті діти).  З дітьми протягом всіх змін працюватимуть досвідчені тьютори, вихователі, психологи, керівники майстерень, будуть проведені майстер-класи з кращими спортсменами та діячами культури нашої області. Проект налаштований на якісний відпочинок  дітей рідного краю.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *