У місті Курахово відкрився табір екстремального відпочинку “Хвиля” військово-патріотичного спрямування

4 червня у місті Курахово Маріїнського району відкрився табір екстремального відпочинку “Хвиля” військово-патріотичного спрямування. На відкритті були присутні Лілія Золкіна заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, Тетяна Кущ помічник народного депутата України Сашка С.М., Тетяна Збичка виконуюча обов’язки голови Маріїнської райдержадміністрації, Роман Романець заступник курахівського міського голови, Людмила Зайцева начальник відділу освіти райдержадміністрації, представники Курахівського міського відділу поліції.

Як зазначила Лілія Золкіна: «Така форма дитячого оздоровлення та відпочинку, як у таборі «Хвиля» сприяє становленню молодої людини, як всебічно розвинутої особистості. Юнаки та дівчата набувають навичок, що стануть у нагоді у подальшому дорослому житті, придбають вірних друзів на довгі роки»

Тетяна Збичка побажала вихованцям табору гарного відпочинку та набратися здоров’я на рік уперед. Та пообіцяла, що Маріїнська райдержадміністрація всебічно підтримає починання організаторів табору.

Роботу у таборі проводять громадські організації – Мар’їнська районна громадська організація Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) керівник Гладкий Михайло та районна громадська організація Союз десантників Донецької області керівник Георгієв Олег.

Михайло Гладкий розповів, чим вихованці займатимуться упродовж зміни.  «Діти матимуть змогу навчитися стріляти з луку, метати ножі, стрибати з парашутом, отримають альпініські навички у мотузковому парку, засвоять ази стройової підготовки та навички зборки-розборки автоматів. Також заплановано триденне проживання у наметах з власноруч приготованим кулішем та кашою, зайняття з інструктором по виживанню в екстремальних умовах та самообороні. Одноденний похід з ночілею за межами табору»

Уже сьогодні до табору розпочалися ознайомчі екскурсії  дітей, що відпочивають у пришкільних таборах району.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *