У Краматорську дали старт першому Всеукраїнському конкурсу «Мужність без обмежень»

6 червня в Краматорську в парку культури і відпочинку «Сад Бернацького» відбулось урочисте відкриття першого Всеукраїнського конкурсу чоловіків на інвалідних візках «Мужність без обмежень».

Захід зібрав 14 учасників віком від 18 до 40 років з різних областей України: Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Кіровоградської, Київської, Луганської, Миколаївської, Полтавської та Херсонської. Його мета – привернути увагу суспільства до проблем, із якими стикаються люди з інвалідністю.

Справжніх героїв, які неймовірним зусиллям волі змогли подолати свої травми, пройшли непростий попередній відбір, привітав директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

– Ви дійсно мужні люди. Сподіваюсь, що сьогоднішній захід вам стане до вподоби – ви зможете проявити свої бійцівські якості, матимете можливість поспілкуватись та знайдете нових друзів, товаришів по життю, – сказав він.

У перший день відбулась спортивна програма заходу. Учасники змагались у 5 видах: бочче, альпінізм, дартс, нарди, гонки на візках.

7 червня конкурсанти визначатимуть кращих у збиранні та розбиранні вогнепальної зброї на час, а 8 червня буде названо ім’я переможців.

Організаторами заходу виступають департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас» та Донецька обласна організація ВО «Союз осіб з інвалідністю України».

Департамент сім’ї, молоді та спорту
Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *