Найближчим часом на Донеччині зявляться чотири соціальні офіси

В рамках реалізації проекту «Соціальний офіс» планується відкриття чотирьох соціальних офісів – в Дружківці, Мирнограді, Бахмуті та Миколаївській ОТГ. Цей проект спростить процедуру отримання соціальних пільг, допомог, субсидій, компенсацій близько 1,3 мільйонам мешканців.

За словами директора департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації Олени Токаревої, нові установи розмістяться в існуючих будівлях управлінь соцзахисту та реконструйованих адміністративних будівлях, що знаходяться на балансі міст. Ремонти та оснащення офісів будуть виконані коштом державного та місцевих бюджетів, а також частково – за підтримки міжнародних організацій.

Окрім цього, невдовзі запрацюють соціальні офіси на базах ЦНАПів у Маріуполі, Вугледарі, Костянтинівці, Покровську, Соледарській та Черкаській ОТГ.

Голова Донецької облдержадміністрації зазначив, що в перспективі плануємо відкрити подібні установи і в Авдіївці, Слов’янську, Мар’їнському та Мангушському районах. Він поставив задачу вивести якість надання соціальних послуг на Донеччині на найвищий європейський рівень.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *