Реалізація проекту по створенню «Соціального офісу» у м. Дружківка

Розпочато підготовку до будівельно – монтажних робіт по створенню «Соціального офісу» в м. Дружківка Донецької області, який вирішено створити на базі управління соціального захисту населення Дружківської міської ради.

Проект має велике суспільне значення для міста та  відрізняється своєю унікальністю – після проведення реконструкції та капітального ремонту, які передбачають об’єднання прозорим коридором управління соціального захисту населення Дружківської міської ради та центр надання адміністративних послуг, буде надано можливість мешканцям міста отримувати весь спектр соціальних та адміністративних послуг в одному місці.

Фінансування зазначених робіт здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення робіт, пов’язаних зі створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі “Прозорий офіс”», відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України  від 28.03.2018 № 181-р та коштів місцевого бюджету.

Вже проведено процедуру відкритих торгів та укладено договори підряду на виконання робіт по реконструкції, а також проведено робочу нараду з питання виконання робіт за робочими проектами.

Реалізація проекту знаходиться на постійному контролі облдержадміністрації та місцевих органів влади.

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *