Ремонт М-03: від повороту на Святогірськ у напрямку Слов’янська тривають роботи з укладання верхнього шару покриття

Продовжується поточний середній ремонт автодороги загального користування державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський, км 655+000-км 666+500. Ремонтуєма ділянка міжнародної траси протяжністю 11,5 км розташована від повороту на Святогірськ у напрямку Слов’янська.

Станом на 11 червня на об’єкті у повному обсязі виконано роботи з улаштування нижнього шару покриття (з гарячої крупнозернистої асфальтобетонної суміші типу А марки I) та розпочато укладання верхнього шару з міцного щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА-20).

Також на ділянці тривають роботи з улаштування системи водовідведення (монтаж залізобетонних лотків). На черзі – досипання узбіч ґрунтом, встановлення металевого бар’єрного огородження та дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки.

Як повідомлялось раніше, проїзна частина траси мала значні руйнування і деформації покриття та потребувала посилення несучої здатності (з частковою заміною) дорожнього одягу.

Шановні водії! Роботи виконуються під рухом! Будьте уважні та обережні за кермом!

Нагадаємо, решту дороги від кордону з Харківщиною до Слов’янська було відремонтовано поточним середнім ремонтом у 2017 році.

Як і торік, відновлення стратегічної траси, яка співпадає з найдовшим європейським транспортним коридором Е-40, фінансується з двох джерел: загального фонду Держбюджету (за бюджетною програмою 3111120 «Покращення стану автомобільної дороги загального користування державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський») та спеціального фонду обласного бюджету (коштів від «митного експерименту»). Роботи виконує ТОВ «Славдорстрой» (замовник – Служба автомобільних доріг у Донецькій області).

Фото: ТОВ «Славдорстрой»

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *