Відновилися роботи з ремонту дороги Добропілля – Краматорськ

За інформацією відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Донецькій області, на межі Добропільського та Слов’янського районів відновилися роботи з ремонту автодороги загального користування державного значення Т-05-14 Добропілля – Лиман за маршрутом Добропілля – Краматорськ.

Загальна протяжність ділянок сполученням Добропілля – Ганнівка та Новотроїцьке – Андріївка  (перехідних об’єктів із минулого року) становить 8,75 км.

Ділянки дороги з високою інтенсивністю руху та надмірним транспортним навантаженням будуть відновлені удосконаленим методом поточного середнього ремонту – за технологією холодного ресайклінгу. Спочатку трасу з ослабленим дорожнім одягом посилять додатковим шаром із органо-мінеральної суміші, згодом на міцну основу улаштують нове двошарове асфальтобетонне покриття.

Роботи виконує ТОВ «Автомагістраль-Південь» (замовник – Служба автомобільних доріг у Донецькій області). Джерело фінансування: спеціальний фонд обласного бюджету (кошти від «митного експерименту»).

Додамо, що загальна протяжність дороги Добропілля – Краматорськ становить 43,7 км. Більша частина територіального автошляху, що з’єднує Добропільський та Слов’янський райони, підлягатиме капітальному ремонту. Вже цього року планується розпочати комплексне відновлення (капремонт) ділянки від Андріївки у напрямку Краматорська, а наступного року дорогу від Добропілля до обласного центру – повністю відремонтувати.

Шановні водії! Роботи виконуються під рухом! Будьте обережні за кермом!

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *