В Донецькій області розпочався сезон дитячого оздоровлення та відпочинку

13 червня заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз разом з керівництвом Мангушського району відвідав дітей, які знаходяться на відпочинку в Дитячому оздоровчому закладі «Сонячний», «Юний моряк» та «Буревісник». Малеча зустріла гостей цікавою подорожжю вулицями таборів. Оглянули інфраструктуру, яка передбачає  спальні корпуси, їдальню,  Полікультурний центр, Креатив-центр, СПА-центр, котельню, гуртожиток для працівників.

Хлопці та дівчата «Сонячного» підготували святковий концерт на честь церемонії відкриття дитячого оздоровлення та відпочинку в Донецькій області під гаслом «Єдиний простір – перезавантаження дитячого оздоровлення та відпочинку».

На святі звернувся до маленьких українців заступник голови Донецької облдержадміністрації. Він акцентував увагу присутніх на значущості знаходження в оздоровчих дитячих закладах.

«Тут ви знаходите відпочинок, нових друзів, улюблені заняття. Я гадаю, що враження, що залишилися  у всіх тут присутніх, на цьому святі, ви повезете з собою додому. Вони будуть зберігатися у вашій пам’яті до наступного року. Усіх дітей Донецької області вітаю з відкриттям оздоровчого сезону!», – урочисто промовив Ігор Стокоз.

До речі, в обласному бюджеті передбачено на організацію оздоровлення та відпочинку дітей 24 млн 908 тис. грн з них на організаційні витрати – 350 тис. грн, на організацію таборів праці та відпочинку 500 тис. грн, 24 млн 058 тис. грн – на придбання безкоштовних путівок для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки та на часткове відшкодування вартості путівки до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

У 2018 році передбачається організація спеціальних змін для оздоровлення дітей та тематичних змін батьків з дітьми віком 4-6 років (включно).

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *