Маріуполь відзначив четверту річницю визволення від російських найманців

16 червня фестивалем «Вільний Маріуполь» мешканці відзначили четверту річницю визволення від російських найманців. 
Свято розпочалося військовим парадом, де продемонстрували бойову техніку, а також пройшли вулицею військові полка «Азов». Цього ж дня в параді взяли участь бійці Нацгвардії, морської піхоти, 56-ї окремої мотопіхотної бригади, Донецького прикордонного загону, Маріупольського загону морської охорони та працівники поліції ГУНП у Донецькій області.
Продовжили свято церемонією нагородження захисників Маріуполя. Місто підготувало для городян також виставку сучасної військової техніки, розважальні секції (ковалі, гончарі, дитячі гуртки, військові секції з парамедицини та стрілянини в тирі), майстер-класи, виступи реконструкторів та святкова торгівля. 
Опівдні на площі Свободи розпочався спортивний турнір «Сильна Нація» – змагання з кросфіту, боксу та боротьби. У цей же час пройде турнір Донецької області по греплінг, на якому були спортсмени з усіх куточків країни. За участю бійців, які визволяли Маріуполь, пройшла презентація нової книги «Визволення Маріуполя».
А вже під вечір маріупольців та гостей міста порадували святковим концертом, на якому виступали гурти “ТНМК”, “Роллікс”, “The DOOX”, а також співачка Христина Соловій.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *