Моніторинг строків та якості реалізації інфраструктурних проектів

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації-керівника військово-цивільної адміністрації від 29.05.2018 № 670/5-18 «Про створення робочої групи з моніторингу строків та якості реалізації інфраструктурних проектів, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету», робочою групою у період з 11.06 по 15.06.2018 було здійснено виїзд по об’єктам на території м. Добропілля, м. Покровська, м. Новогродівки, м. Селидове, Добропільського району, Олександрівської об’єднаної територіальної громади.

Традиційно, було відвідано найбільш соціально-значущі інфраструктурні об’єкти. Зокрема, було відвідано 2 заклади охорони здоров’я, 1 дитячий навчальний заклад, 5 шкіл, 2 парки.

Під час моніторингу було перевірено відповідність темпів виконання робіт заявленим графікам, дотримання основних будівельних норм, якість виконання робіт.

Особливу увагу було приділено Світлівській загальноосвітній школі, в якій встановлено меморіальну дошку на честь Героя Небесної Сотні Володимира Наумова. В цій школі навчається понад 200 дітей з чотирьох найближчих сіл, тому вона є важливим інфраструктурним об’єктом як для району, так і для області в цілому. Надалі реалізація проекту капітального ремонту Світлівської ЗОШ буде триматися на контролі як облдержадміністрацією, так і представниками громадськості.

На більшості об’єктів, які було відвідано робочою групою протягом тижня, роботи проходять за графіками.

Хід реалізації інфраструктурних проектів і надалі буде контролюватися облдержадміністрацією. Запрошуємо представників громадських організацій області більш активно долучатися до моніторингу строків та якості виконання робіт.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *