Ми впроваджуємо інноваційні методи самоврядування – Президент під час XIV Українського муніципального форуму




Під час відкриття XIV Українського муніципального форуму, Президент Петро Порошенко наголосив, що в державі зараз активно впроваджуються інноваційні методи управління і розширення впливу людей на органи влади та місцевого самоврядування.

«На Київщині щойно запустили систему uvaga.ua. Це – програмний інструмент, інтерактивна карта з точною локалізацією проблеми та чітким визначенням конкретної посадової особи, яка відповідає за її вирішення» – навів приклад Глава держави.

«Не треба чекати, не треба давати роки на вирішення. Одразу, миттєво. Ми знаємо де точка проблеми, перевірили, спільно об’єдналися і цю проблему вирішили. Кожен громадянин зі свого мобільного телефону практично в один дотик отримає можливість повідомити про актуальну проблему. І не тільки повідомити, а ще й зможе відстежувати динаміку її вирішення, розуміючи хто персонально відповідає за її вирішення», – зазначив Петро Порошенко.

Глава держави подякував Королівству Норвегії в особі Надзвичайного і Повноважного Посла цієї країни Уле Тер’є Хорпестада за допомогу в організації XIV Українського муніципального форуму та постійну підтримку реформи децентралізації в Україні. «Я хочу висловити слова подяки Уряду Норвегії, Главі держави, посольству за окрему і вагому підтримку президентської програми децентралізації», – сказав Петро Порошенко.

ф

Участь Президента у роботі XIV Українського муніципального форуму

18 червня 2018 року – 14:07















































ф

Участь Президента у роботі XIV Українського муніципального форуму

18 червня 2018 року – 14:07































Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *