Проект «Стіна»: Аваков заявив про 80% готовність «Європейського валу» в …

Проект «Стіна»: Аваков заявив про 80% готовність «Європейського валу» в Харківській області

Міністр Внутрішніх Справ Арсен Аваков, під час інспекції російсько-українського кордону на Харківщині, заявив про те, що будівництво фортифікаційних споруд, що відносяться до проекту «Стіна», готове на 80 відсотків. Проект охоплює 5 областей України, а саме: Донецьку, Луганську, Харківську, Сумську і Чернігівську. І лише в Харківській області облаштування 270-кілометрової ділянки наближається до завершення.

У 2015 році на зведення фортифікаційних споруд на кордоні із країною-агресором у Харківській та Чернігівській областях, тодішній голова Уряду Арсеній Яценюк, витратив майже 500 мільйонів гривень і виконав лише 12% робіт. Але з 200 кілометрів на Чернігівщині було облаштовано тільки 6 і кошти «раптово» закінчились. В прокуратурі заявили про викрадення 2 мільйонів гривень лише в Чернігівській області. Начебто підрядник будівельних робіт передав роботи фіктивній фірмі. НАБУ почало розслідування за фактом розтрати державних коштів. Якщо вкрали 2 мільйони, що було зроблено за всі гроші, окрім встановлення сітчастого паркану із колючим дротом?

В той час, коли президент України проводить «мирні плани», його «авторитетні» представники приймають участь у «мінських домовленостях», наших військових щодня вбивають та калічать російські кулі, урядовці та міністри хизуються своїми обороноспроможними «досягненнями»: встановленням колючого дроту на кордоні із країною-агресором. Це є не просто цинічно по відношенню до військових, не просто жалюгідно для міжнародних партнерів, але й зневажливо до всього народу України. Тільки очистивши владу від крадіїв та зрадників ми зможемо побудувати державу із сильною обороною, спроможною захистити своїх громадян та відбити будь-яку військову агресію.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *