У прифронтовій Красногорівці запрацював банкомат Ощадбанку

Сьогодні  у  місті Красногорівка відбулось  відкриття банкомату «Ощадбанку». Участь у відкритті взяли голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз, начальник філії – Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк» Світлана Яківчик, заступник директора департаменту економіки облдержадміністрації Дар’я Жукова, а також мешканці та гості міста.

У прифронтовому місті, де мешкають близько 10 тисяч місцевих жителів  та  понад 800 внутрішньо переміщених осіб, це поки що єдиний банкомат. Поновлення роботи мережі банкоматів у прифронтових містах району покликане остаточно повернути  місцевих мешканців до мирного життя та комфортних умов.

Володимир Мороз звертаючись до присутніх відзначив, що після відкриття відділення у Мар’їнці «Ощадбанк» продовжує свою стратегічну лінію на наближення банківських послуг до клієнтів, що проживають на лінії зіткнення та висловив вдячність колективу «Ощадбанку», за те що ця  банківська установа дійсно дбає про мешканців району уздовж лінії розмежування.

Банкомат АТ “Ощадбанк” працюватиме за адресою: м. Красногорівка, вул. Адміністративна, 14 (біля приміщення Красногорівської дільниці поліції).

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *