У дитячому закладі оздоровлення та відпочинку оздоровчого комплексу «Шахтар» відбулося урочисте відкриття літнього сезону

18 червня 2018 року у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку оздоровчого комплексу «Шахтар» відбулося урочисте відкриття літнього сезону та першої таборової зміни «На хвилі мрій до успіху». Цієї зміни до закладу заїхало 248 дітей.

На урочистій лінійці були присутні гості: Заступник директора департаменту – начальник управління у справах сім’ї і молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Донецької області Лілія Іванівна Золкіна, директор ВП «Шахта «Торецька» Іван Михайлович Рідченко, які щиро та від усього серця привітали вихованців закладу з початком оздоровчого сезону та побажали весело, бадьоро провести літній відпочинок. В ході заходу яскравим моментом стало виконання вихованцями запального танка, не минули свою увагою й розважили дітей вихователі закладу, що підготували танок у відповідь. Загалом атмосфера була сповнена радістю, посмішками, гарним настроєм та різнокольоровими барвами. Ми впевненні, що цей сезон  Літо-2018 в ДЗОВ ОК «Шахтар» буде яскравим, різнокольоровим як веселка. Саме тому епіграфом цього літа стане вислів: «Точними кроками, з новим мисленням ми крокуємо в прекрасне майбутнє…»

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *