“Лісова казка” вітає дітлахів

Велику радість відчуває людина, коли відкриває в житті для себе щось нове! Це радість відкриття та пізнання, адже ви знаходите нових друзів, відкриваєте новий етап літніх канікул – це відпочинок у таборі національно-патріотичного, туристично-спортивного та декоративно-ужиткового спрямувань “Лісова казка”.     

17 червня радість відкриття першої зміни дитячого закладу оздоровлення та відпочинку “Лісова казка” відділу освіти Слов’янської міської ради з дітлахами Слов’янщини розділили директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Надія Оксенчук, начальник відділу освіти Слов’янської міської ради  Ігор Рубльовський.

Гості привітали дітей з початком відкриття табору та побажали гарного відпочинку дітям, а керівництву табору створення життєрадісної атмосфери і забезпечення повноцінного відпочинку та розвитку дітей.

Директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Надія Оксенчук передала сувенір-вітання від освітян та дітей Нікольського, Мангушського районів — учасників гри “Джура”-Вчитель-2018, що відбувся там 13 та 14 червня.

Тож табір гостинно відкрив свої двері для дітей працівників освіти, охорони здоров’я та дітей пільгової категорії: дітей учасників АТО, дітей, зареєстрованих, як внутрішньо переміщені особи, малозабезпечених, багатодітних, дітей-сиріт. Табір працюватиме три зміни, кожна з яких триватиме 14 днів. Програма відпочинку у “Лісовій казці” насичена різноманітними культурно-масовими та спортивно-туристськими заходами. Це — змагання, конкурси, веселі естафети, розважальні свята, шоу-програми, інтелектуальні та спортивні ігри, фестивалі, дискотеки, заняття у гуртках, що сприятимуть вихованню шанобливого ставлення до історії, культурної спадщини та природи рідного краю.                                 

Отже, можемо сказати з впевненістю: школярі Донеччини проводять канікули з користю!

                              Департаментосвіти і науки облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *