Вітання Олександра Куця з Днем державної служби

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем державної служби!

У цьому році ми відзначаємо 100-річчя української державної служби. Як окремий інститут державна служба у її сучасному розумінні з’явилась у часи Української Держави гетьмана Павла Скоропадського.

Сьогодні, узявши все краще зі світового досвіду, спираючись на національні традиції й особливості, сучасна державна служба є тією інституцією, без якої неможливий розвиток України.

Від професіоналізму, досвіду, відповідальності, ініціативності й сумління кожного державного службовця значною мірою залежать темпи та якість соціально-економічних перетворень у державі, а відтак утвердження країни як рівноправного і поважного члена європейської спільноти.

Громадяни України чекають від нас ефективних управлінських рішень та позитивних змін в усіх сферах суспільного життя.

Я щиро вдячний кожному з вас, за те, що в такий важливий та складний для країни час ви віддаєтесь своїй справі, заради того, щоб в нашій країні панували мир та злагода. Ви робите почесну справу – працюєте заради благополуччя наших громадян!

У цей день хочеться побажати Вам міцного здоров’я, успіхів і творчого натхнення у Вашій нелегкій та відповідальній роботі, плідних та нових здобутків у виконанні почесного і відповідального обов’язку на благо України та її народу, високої професійної майстерності, здійснення всіх найзаповітніших задумів.

З повагою,

Голова облдержадміністрації, керівник обласної

військово- цивільної адміністрації  Олександр Куць

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *