50 Зліт-Чемпіонат зі спортивного туризму серед учнівської молоді Донецької області, присвячений Дню Конституції України

 З 20 по 24 червня 2018 року у селищі Торське на туристичній базі «Лісова» відбувся 50 Зліт-Чемпіонат зі спортивного туризму, організований і проведений департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з Донецьким обласним центром туризму та краєзнавства учнівської молоді.

У зльоті-Чемпіонаті  взяли участь 9 команд із   Бахмута, Добропілля, Дружківки, Краматорська, Покровська, Торецька, Лиманського району та збірна команда Донецької області.

 До програми зльоту-Чемпіонату увійшли змагання на дистанціях:  «Смуга перешкод» (особисто-командні змагання з техніки пішохідного туризму); командні змагання на дистанції «Крос-похід»; командні змагання зі спортивного орієнтування «Трьохетапна естафета у заданому напрямку» (для участі у естафеті з орієнтування приїхала команда з м. Сєверодонецька Луганської області). У конкурсно-спортивній програмі учасники Зльоту-Чемпіонату змагалися у конкурсах:  «В’язання вузлів», «Кидок мотузки у довжину». «Розпалювання багаття з кип’ятінням води», «Туристські репортажі», «Знаки спортивного орієнтування», «Туристська пісня», «Надання долікарської допомоги», естафета «В’язання вузлів для закріплення мотузок»,  нічне мікроорієнтування.

Новими та особливо цікавими для дітей були змагання з вело орієнтування та естафета «Фігурне водіння велосипедом».

У загальному заліку Чемпіонату  кращою  серед молодших команд  стала команда «Трім» Бахмутського міського центру туризму, краєзнавства та екскурсій, ІІ місце – у команди «Імпульс» (м. Торецьк), ІІІ місце – у юних туристів з м. Покровська.

Переможцями Чемпіонату серед старших команд стала команда «Донбас» Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді (м. Дружківка), ІІ місце у команди «Імпульс» (м. Торецьк),
ІІІ місце посіла  команда «Торські козаки» (Лиманський район).

Вітаємо переможців! Бажаємо усім цікавого, яскравого літа!

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *