Ігор Стокоз привітав дітей Донеччини з Днем Конституції України

Сьогодні заступник керівника Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз відвідав у Святогірську обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини», де ознайомився з роботою закладу та взяв участь  у тематичній зустрічі з молоддю, дітьми з нагоди Дня Конституції України.

«Сьогодні я завітав сюди, щоб подивитися, як живуть та відпочивають діти. Ми вважаємо пріоритетним перспективу літнього оздоровлення дітей. На теренах Донецької області триває Операція Об′єднаних сил по відбиттю російської агресії, тому величезна кількість дітей, які мешкають на лінії зіткнення, потребує оздоровлення. Для цього є всі засоби, умови та фінансування», – наголосив заступник керівника Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз.

Як підкреслив заступник очільника області, Конституція України хоч молода, але вона йде корінням у сиву давнину і свого часу взяла принцип Конституції Пилипа Орлика. Конституція України є однією з найпрогресивніших та демократичних у світі.

«Наразі йде боротьба на передньому краї – українці захищають конституційний лад і незалежність нашої держави для того, щоб Україна прославилась в віках та зайняла достойне місце серед сім′ї світових народів» – зазначив Ігор Стокоз.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *