Діти, які оздоровлюються в «Іскорка Spark camp» відсвяткували День Конституції України

28 червня Україна відзначає державне свято — День Конституції України.  В рамках національно – патріотичного виховання дітей в «Позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Іскорка Spark camp» в цей день був проведений ряд заходів, присвячених державному святу. З самого ранку діти старших загонів відвідали майстер – класи по виготовленню українських символів: рушників і віночків. Керівники гуртків повідали їм історію створення українських оберегів. Молодші діти  разом зі своїми вихователями-тьюторами організували конкурс малюнків на асфальті в яких відобразили своє бачення нашої країни, її Конституції і символики.

Десять інтелектуальних хлопчиків і дівчаток під керівництвом методиста «Іскорки» Олени Астахової та психолога Анни Шамардиної взяли участь у круглому столі, який відбувся на базі дитячого оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини». Впродовж заходу представники молоді мали можливість спілкуватися з заступником голови Донецької облдержадміністрації Ігорем Сергійовичем Стокозом  з питань, які хвилюють сучасну молодь щодо основного закону України.

Творча група дітей 1-4 загонів підготувала матеріали до виставки – роздуму «Конституція – оберіг державності», яку представила серед інших таборів в «Перлині Донеччини».

День закінчився великим святковим фестивалем української творчості «З Україною в серці», в якому прийняли участь всі мешканці «Іскорки Spark camp”.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *