На Донеччину завітали учасники акції “Потяг єднання “Труханівська січ”

Сьогодні, 3 липня, на Доннечину завітали учасники акції “Потяг єднання “Труханівська січ”. Близько 50-ти молодих хлопців та дівчат приїхали в нашу область і приймуть участь у Всеукраїнському фестивалі “Донеччина зустрічає своїх захисників”. Учасники акції вже росташували свій наметовий табір на місці проведення фестивалю – на галявинах близько гори Карачун.

Зараз тут проходять останні підготовчі роботи, а вже завтра на цому місці розпочнеться основний етап Всеукраїнської акції “Донеччина зустрічає своїх захисників“, який збере навколо себе ветеранів АТО, активістів, предстаників громадського сектору з різних куточків України.

Захід «Донеччина зустрічає своїх захисників» організовано Міністерством молоді та спорту України спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту та департаментом внутрішньої та інформаційної політики Донецької обласної державної адміністрації, у співпраці з громадською організацією «Союз ветеранів АТО Донбасу», громадськими патріотичними організаціями Донецької області.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *