Північна Донеччина: у розпалі роботи з відновлення моста через р. Сіверський Донець

У Лиманському районі продовжуються роботи з відновлення мостового переходу через р. Сіверський Донець, розташованого на автодорозі загального користування державного значення Т-05-14 Добропілля – Лиман, км 83+575, поблизу с. Брусівка.

Нагадаємо, штучна споруда, побудована у 2004 році, потребувала негайного ремонту проїзної частини (із захистом існуючої монолітної залізобетонної плити новим гідроізоляційним шаром і, відповідно, повної заміни асфальтобетонного покриття), укріплення захисним шаром тротуарів та конусних частин, відновлення системи водовідведення, заміни металевого бар’єрного та фарбування перильного огородження.

На даний час на об’єкті у повному обсязі виконано роботи з улаштування гідроізоляції та нижнього шару асфальтового покриття, монтажу труб системи водовідведення, фарбування огородження перильного типу тощо.

Крім того, невдовзі мостовий перехід протяжністю 331 м буде обладнано сучасною системою зовнішнього освітлення.

Як повідомлялось раніше, цьогоріч ремонт автодороги загального користування державного значення Т-05-14 Добропілля – Лиман за маршрутом Слов’янськ – Лиман планується повністю завершити. Загальна протяжність ділянки, що сполучає Слов’янський та Лиманський райони, – 15,6 км. Значний обсяг робіт виконано торік на ділянці Слов’янськ – Райгородок. Поточного року роботи тривають від Лиману в напрямку Слов’янська. 

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *