Для чого насправді Порошенко відвідував друга Путіна? На днях до Сербії з …

Для чого насправді Порошенко відвідував друга Путіна?

На днях до Сербії з офіційним візитом завітав президент України. Як відомо, Сербія – одна з країн, що голосувала проти резолюції ООН щодо прав людини в окупованому Криму. За даними з відкритих джерел біля 300 сербів воювали на боці російських найманців на Донбасі. Хоча офіційно президент Сербії Вуйчич виступає за територіальну цілісність України, сербські політики неодноразово відвідували анексований Росією Крим та Донбас. Також Сербія категорично відмовляється від введення санкцій проти Російської Федерації. То що ж президент України забув у Сербії?

Спілкування з президентом Сербії проходило у форматі конференції, проте без можливості для преси ставити запитання. Під час зустрічі голів обох країн проговорювались начебто важливі питання, проте ніяких вирішень їх не було. Порошенко висловив надію на підтримку Сербією миротворчої місії на Донбасі, хоча, напевно, просто забув, що сербські громадяни виступають досить чисельними найманцями так званих «Л/ДНР» та вбивають наших військових, а кримінальної відповідальності у себе на балканській батьківщині не несуть. З такими успіхами Петро Порошенко наступного разу зробить офіційний візит до Російської Федерації. Так само обговорить із Путіним розширення торгівельних зв’язків та транспортного сполучення. Можливо і так само висловить надію на «благословення» миротворчої місії на Донбасі проти самої ж російської агресії.

Влада Порошенка відкрито вступає у дипломатичні зв’язки із країнами, що підтримують російську агресію. Петро Олексійович торгує національними інтересами нашої держави, не соромлячись нікого і нічого. Українцям потрібно об’єднуватись та виступати єдиним фронтом проти злочинної політики нинішньої влади. Відвоювати українські землі, побудувати сильну оборону і захистити національні інтереси держави ми зможемо лише усунувши владу олігархів та корупціонерів, привівши в українську політику справжніх патріотів та доброчесних людей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *