Українська громадськість отримала ще сімох генералів поліції До нагоди …

Українська громадськість отримала ще сімох генералів поліції

До нагоди третьої річниці створення Національної поліції в Україні, Петро Порошенко присвоїв звання генералів сімом поліцейським. Серед новоспечених генералів виявився і Андрій Крищенко, начальник поліції Києва, який у травні 2014 року був керівником міліції Горлівки.

Чотири місяці тому Крищенко командував спецпризначенцями поліції під час штурму наметового містечка під Верховною Радою та побиттям активістів, які там знаходились. Низка громадських, правозахисник та ветеранських організацій різко засудили дії поліцейських, проте Петро Порошенко, всупереч позиції громадськості, продовжує заохочувати своїх слухняних виконавців і роздавати їм звання. Адже не лише пан Крищенко, вислужуючись перед керівництвом і виконуючи злочинні накази, отримав від гаранта «цукерку». Такий самий підхід Порошенко застосовує і до «колишніх ментів» з окупованих територій, помічених у зв’язках із ворожими силами, а тепер виконуючих накази українського гаранта. У 2017 році після побиття ветеранів АТО на Блокаді торгівлі з окупантами перший заступник Нацполіції Аброськін (колишній начальник міліції у Севастополі), що тоді командував цим ганебним побиттям, отримав звання геренала другого рангу. А полковник поліції Голубан (воював на боці «ДНР» у 2014 році) отримав від Порошенка орден «За заслуги» після побиття активістів Блокади на одному з блок-постів у Донецькій області.

Влада, оточивши себе такими виконавцями, робить все, щоб убезпечити себе від громадських протестів, направлених на освітлення злочинів проти українського народу, корупційних схем та державної зради. Лише очистивши владу від зрадників і корупціонерів, ми зможемо припинити торгівлю національними інтересами та пограбування народу, побудувати сильну оборону і встати на шлях процвітання України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *