Від Слов’янська у напрямку Бахмута продовжується ремонт міжнародної траси М-03 Київ – Харків – Довжанський

У межах Донеччини продовжується ремонт міжнародної траси М-03 Київ – Харків – Довжанський. На даний час дорожня спецтехніка працює від Слов’янська у напрямку Бахмута (до повороту на с. Никонорівка, впритул до об’єкта капремонту). На ділянці протяжністю 9,7 км у повному обсязі виконано роботи з улаштування нижнього шару покриття, і вже здійснено левову частку робіт із укладання верхнього шару з міцного щебенево-мастикового асфальтобетону.

Після відновлення проїзної частини на об’єкті заплановано роботи з укріплення та планування узбіч, встановлення бар’єрного огородження та дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки.

Нагадаємо, на цій ділянці траси дорожній одяг знаходився у незадовільному стані. Проїзна частина була уражена різного роду деформаціями: вибоїнами, сітками тріщин, колійністю та напливами. Деякі ділянки дороги з високою вологістю ґрунту земляного полотна потребували повної заміни дорожнього одягу та улаштування ефективної системи водовідведення (у тому числі прикрайкових лотків та водоскидів з обох сторін проїзної частини).

Роботи виконує ТОВ «Славдорстрой» (замовник – Служба автомобільних доріг у Донецькій області). Фінансування здійснюється з державного та обласного (митні кошти) бюджетів.

Як повідомлялось раніше, цього року міжнародну трасу М-03 Київ – Харків – Довжанський у межах Слов’янського району, з урахуванням минулорічних об’єктів, буде повністю відремонтовано. На даний час посилено дорожній одяг від повороту на Святогірськ у напрямку Слов’янська (11,5 км), і триває капітальний ремонт дороги від Слов’янська, повороту на с. Никонорівка, у напрямку Бахмута (16 км).

Шановні водії! Роботи виконуються під рухом! Будьте уважні та обережні за кермом!

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *