Молодь з Прикарпаття побувала в Римі

З 29 червня до 5 липня учасники молодіжної організації «Українська молодь – Христові» з м. Галича, а також вчителі, лікарі та інші віряни здійснили прощу до Риму. Таке паломництво – мрія духівника спільноти УМХ та священика храму Різдва Христового м. Галича о. Володимира Кузюка, який доклав чималих зусиль для здійснення цього наміру.

Близько 70 прочан відвідали Відень, Рим, Падову, Венецію. Кожен день супроводжувався Службою Божою, молитвою на вервиці у намірі за мир в Україні та цілому світі.

Прощу організували спільно з Молодіжною комісією та Паломницьким центром Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ (голова і керівник о. Іван Сас). Духовний супровід здійснював працівник цих структур о. Михайло Віхоть. Керівником групи була п. Леся Сова, а допомогу з організації в Італії надав о. Володимир Медвідь, який здійснює своє служіння у м. Католіка та Пезаро. Він також був разом з групою у Римі, Падові та Венеції.

Організатори сподіваються, що таке паломництво залишиться у пам’яті кожного, хто взяв у ньому участь та дасть добрі плоди не лише для паломників, а й для тих, з ким вони ділитимуться пережитим.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *