В Донецькій ОДА обговорили ідею щодо створення Асоціації з питань енергоефективності та енергозабезпечення

19 липня відбулася робоча нарада щодо обговорення ідеї створення громадського об’єднання Асоціації з питань енергоефективності та енергозабезпечення. Ініціатором виступає департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації. Засідання проводилось під керівництвом начальника відділу енергоефективності та енергозбереження департаменту Олега Безкровного. В засіданні наради взяли участь організації, що займаються питаннями енергозбереження з 6 міст України, зокрема з Харкову, Дніпра, Києва, Тернополя, Полтави, Добропілля. Підприємства відбиралися за ступенем значущості в своїй сфері на території області. Під час дискусії про співпрацю враховувалися інтереси не лише області, а й самих організацій.

Присутні обговорили питання об’єднання цих підприємств в Асоціацію, яка забезпечить поступове зниження залежності Донецької області від енергоносіїв прилеглих держав за рахунок впровадження в життя новітніх технологій, які представляють на ринку саме ці компанії.

Пропозиція виявилася цікавою для представників організацій, а отже в результаті заходу вирішили з’ясувати певні питання щодо утворення Асоціації, обмінялися контактами та домовилися організувати ще одну зустріч, аби обговорити юридичні нюанси.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *